Migrate.py not migrating several modules

asked 2013-07-08 21:06:11 -0500

anonymous user

Anonymous

I'm installing askbot from scratch. I use Postgres 9.1 and django 4.5. I've run syncdb and migrate several times, including with all options:

python manage.py syncdb --all

python manage.py migrate --all --fake

The site loads, but when I try to login or go to other pages, I get an error message that db tables are missing. Syncdb returns several missing modules and tells me to run migrations for those. Migrate -list returns the same multiple missing modules, including robots, askbot, django auth, etc. However, when I run migrate itself, it says that it finds no migrations for these modules:

Running migrations for longerusername: - Nothing to migrate. - Loading initial data for longerusername. Installed 0 object(s) from 0 fixture(s) Running migrations for django_authopenid: - Nothing to migrate. - Loading initial data for django_authopenid. Installed 0 object(s) from 0 fixture(s) Running migrations for robots: - Nothing to migrate. - Loading initial data for robots. Installed 0 object(s) from 0 fixture(s) Running migrations for group_messaging: - Nothing to migrate. - Loading initial data for group_messaging. Installed 0 object(s) from 0 fixture(s) Running migrations for askbot: - Nothing to migrate. - Loading initial data for askbot. Installed 0 object(s) from 0 fixture(s)

I can provide more detailed output; let me know if you have any suggestions. This problem is the same as described in http://askbot.org/en/question/2987/cannot-sign-up-for-a-new-account-using-a-fresh-instal-of-askbot/ (this link) except for the result when migrate is run.

Thanks much in advance!

edit retag flag offensive close merge delete