Ask Your Question
2

Unicode characters sometimes are not accepted in tags

asked 2012-08-02 01:24:15 -0500

Zahid gravatar image

updated 2012-08-05 12:29:52 -0500

Evgeny gravatar image

I cannot use unicode in my questions' tag. Thats why I'm loosing SEO. Plz help.

I'm attaching screen shot

image description

Plz see the highlighted area. I have tried a tag ইউনিকোড-ট্যাগ But it dont allowed me. It said In tags, please use letters, numbers and characters "-+.#"

I have tried this on http://askbot.org/en/questions/8461/edit/

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What happens when you try to use multibyte characters in a tag? Are you trying to add tags to a new question or edit an existing question? Have you tried the retag feature vs. the question edit screen?

todofixthis gravatar imagetodofixthis ( 2012-08-02 03:59:14 -0500 )edit

How to add multi-byte tag? I just tried unicode tag whe I create new question. But it says error and the question not saved.

Zahid gravatar imageZahid ( 2012-08-02 04:17:34 -0500 )edit
1

Can you add DEBUG=True to your settings.py file and post the error log? I have no problems with unicode tags. Maybe it is something else?

Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2012-08-02 08:48:02 -0500 )edit

When I tried the tag খাঁটি-মধু in my own language, I got error

In tags, please use letters, numbers and characters "-+.#"

:(

Zahid gravatar imageZahid ( 2012-08-03 21:59:08 -0500 )edit

@Evgeny No Sir, It is problem on askbot.org site. Please see I have attached a screenshot from this question.

Thanks!

Zahid gravatar imageZahid ( 2012-08-05 12:14:40 -0500 )edit

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2012-09-13 09:14:46 -0500

Naval gravatar image

Try This Link

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-08-02 01:24:15 -0500

Seen: 219 times

Last updated: Sep 13 '12