Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Issue: HTML anchor tags between every letter in post

In my posts on my setup, between every letter there is a <a href></a>.

Screenshot in Chrome Inspector: http://i.imgur.com/8NvF5.png

I've tried enabling and disabling MathJax and autolinking. I don't have any other special or custom HTML, JavaScript, or CSS.

This issue prevents MathJax from correctly parsing a post (so equations will render in preview, but not when posted).

Issue: HTML anchor tags between every letter in post

In my posts on my setup, between every letter there is a <a href></a>.

Screenshot in Chrome Inspector: http://i.imgur.com/8NvF5.png

I've tried enabling and disabling MathJax and autolinking. I don't have any other special or custom HTML, JavaScript, or CSS.

This issue prevents MathJax from correctly parsing a post (so equations will render in preview, but not when posted).

This occurred for me on the two places I've tested, Chrome and Firefox on Mac Lion.

Issue: HTML anchor tags between every letter in post

In my posts on my setup, between every letter there is a <a href></a>.

Screenshot in Chrome Inspector: http://i.imgur.com/8NvF5.png

I've tried enabling and disabling MathJax and autolinking. I don't have any other special or custom HTML, JavaScript, or CSS.

This issue prevents MathJax from correctly parsing a post (so equations will render in preview, but not when posted).

This occurred for me on the two places I've tested, Chrome and Firefox on Mac Lion.