Ask Your Question

while's profile - activity

2015-04-26 14:02:30 -0600 received badge  Popular Question (source)
2014-07-29 13:54:28 -0600 received badge  Famous Question (source)
2014-03-12 09:46:44 -0600 received badge  Famous Question (source)
2014-03-06 02:54:39 -0600 received badge  Scholar (source)
2014-03-06 01:58:36 -0600 commented answer Howto migrate from openid to LDAP?

Thanks! I managed to migrate the users manually in the openid association section of the admin console by entering the information manually for all users.

2014-03-05 06:59:56 -0600 asked a question Howto migrate from openid to LDAP?

I started out using openid with Google oauth. One problem I have found is that is very dependent on the address used to reach the site and this will not fly with my current implementation. I was thinking of moving over to using LDAP instead. I got the authentication working but when I login it wants me to create a new user and then it complains that the current email and screen name is taken. How can I add an LDAP auth to exiting accounts? I already have ~30 users using the site and I don't want therm all to create new accounts. If there is some manual way to add it to their accounts I could however easily do this myself manually.

Question:

How do I migrate my current accounts from OpenID (Google) to LDAP authentication?

2014-03-05 04:53:48 -0600 commented question tiny_mce editor does not fit the "edit group description" area

I have the same issue. A fix for this would be awesome, any news?

2014-01-23 04:03:38 -0600 received badge  Supporter (source)
2014-01-22 11:12:59 -0600 received badge  Student (source)
2014-01-15 08:50:02 -0600 received badge  Editor (source)
2014-01-15 06:55:28 -0600 received badge  Organizer (source)
2014-01-15 06:54:40 -0600 asked a question Comment functionality breaks when disabling email alerts

The comment functionality suddenly stopped working on mu askbot site. I don't even see any gttp request at the server when I try to add a comment and all I can see is a thin grey line where the comment should have appeared. Is is not visible on the django admin page either. Asking and answering wuestions is still working however.

The site has only been up a short while and it was working initially.

The only changes I know I made were the addition of Mathjax, small settings in the page settings (not related to comments) and I changed to memcached instead of locmem caching. However the problem is still there if I start a development version of the site with locmem caching or if I disable Mathjax.

I don't find any logs or output when trying to add a comment. Is there some way of monitoring the (what I assume to be) Ajax call when comment is added?

Edit:

This seems to be a bug! The comments stopped working when I disabled email alerts. Once enabled again it works fine.