Ask Your Question

SpiRaiL's profile - activity

2013-12-13 12:25:33 -0500 received badge  Notable Question (source)
2013-03-20 12:35:32 -0500 received badge  Popular Question (source)
2012-09-24 15:55:59 -0500 received badge  Famous Question (source)
2012-08-02 08:09:54 -0500 received badge  Supporter (source)
2012-08-02 03:48:09 -0500 commented answer GET /m/default/media/style/style.css?v=2 HTTP/1.1" 404

I just ran this, and most of it went in again, as an upgrade, but it fails at the end:

sudo -E pip install --upgrade askbot

Ill but the result in the edit on the origional question

2012-08-02 03:38:24 -0500 commented answer GET /m/default/media/style/style.css?v=2 HTTP/1.1" 404

Yes. but I had to use Sudo. So probably I have a permissions error when www-data user trys to get the files. Im not really sure which files are the ones to give the permission to.

2012-08-01 09:54:02 -0500 commented answer GET /m/default/media/style/style.css?v=2 HTTP/1.1" 404

Still no good. b.t.w. these is nothing below the site-packages folder. perhaps i have missed a step then?

2012-08-01 08:55:52 -0500 received badge  Student (source)
2012-08-01 05:17:19 -0500 received badge  Editor (source)
2012-08-01 05:12:28 -0500 asked a question GET /m/default/media/style/style.css?v=2 HTTP/1.1" 404

Im getting this for basically any file that starts with /m/

==> /var/log/apache2/askbot/access_log <==
#MY IP ADDR HERE# - - [01/Aug/2012:14:25:43 +0200] "GET /m/default/media/style/style.css?v=2 HTTP/1.1" 404 2359

==> /var/log/apache2/askbot/error_log <==
[Wed Aug 01 14:25:44 2012] [debug] mod_deflate.c(615): [client #MY IP ADDR HERE#] Zlib: Compressed 14003 to 2098 : URL /m/common/media/js/jquery.history.js, referer: http://#MY IP ADDR HERE#:8080/questions/

The basic questions page comes up. But its just the raw html. No js, no media, nothing else.

This is when i run with this apache configuration.

<VirtualHost *:8080>
 ServerAdmin you@example.com
 DocumentRoot /srv/askbotDjango
 ServerName askbot

 #aliases to serve static media directly
 #will probably need adjustment
 Alias /static/ /srv/askbotDjango/static/
 Alias /upfiles/ /srv/askbotDjango/askbot/upfiles/
 <DirectoryMatch "/srv/askbotDjango/askbot/skins/([^/]+)/media">
    Order deny,allow
    Allow from all
 </DirectoryMatch>
 <Directory "/srv/askbotDjango/askbot/upfiles">
    Order deny,allow
    Allow from all
 </Directory>
 <Directory "/srv/askbotDjango/static/">
    Order allow,deny
    Allow from all
 </Directory>
 #must be a distinct name within your apache configuration
 WSGIDaemonProcess askbot2
 WSGIProcessGroup askbot2
 WSGIScriptAlias / /srv/askbotDjango/django.wsgi
 #make all admin stuff except media go through secure connection
    <LocationMatch "/admin(?!/media)">
 RewriteEngine on
     RewriteRule /admin(.*)$ https://#MY IP ADDR HERE#/admin$1 [L,R=301]
     </LocationMatch>
 CustomLog /var/log/apache2/askbot/access_log common
 ErrorLog /var/log/apache2/askbot/error_log
 LogLevel debug
</VirtualHost>

 <VirtualHost 127.0.0.1:443>
 ServerAdmin you@example.com
 DocumentRoot /srv/askbotDjango
 ServerName example.com
 <LocationMatch "^(?!/admin)">
     RewriteEngine on
     RewriteRule django.wsgi(.*)$ http://#MY IP ADDR HERE#:8080$1 [L,R=301]
 </LocationMatch>
 SSLEngine on
 #your SSL keys
 SSLCertificateFile /etc/httpd/ssl.crt/server.crt
 SSLCertificateKeyFile /etc/httpd/ssl.key/server.key
 Alias /admin/media/ /usr/local/lib/python2.6/site-packages/django/contrib/admin/media/
 WSGIScriptAlias / /srv/askbotDjango/django.wsgi
 CustomLog /var/log/apache2/askbot/access_log common
 ErrorLog /var/log/apache2/askbot/error_log
</VirtualHost>

The same happens if i run on port 80.

If i run the server with the test script:

`python manage.py runserver `hostname -i`:8000`

Then it seems to be working.

[EDIT] I just tried this command. There seems to be an error at the end.

sudo -E pip install --upgrade askbot

running install_data

creating /usr/local/man

error: could not create '/usr/local/man': File exists

----------------------------------------
  Rolling back uninstall of nose
Command /usr/bin/python -c "import setuptools;__file__='/srv/build/nose/setup.py';exec(compile(open(__file__).read().replace('\r\n', '\n'), __file__, 'exec'))" install --single-version-externally-managed --record /tmp/pip-RPOhQj-record/install-record.txt failed with error code 1
Storing complete log in /home/q2a/.pip/pip.log