Ask Your Question
0

Cannot login after install

asked 2014-02-11 11:08:42 -0600

alci gravatar image

After installing Askbot on a (virtual) Ubuntu box, I have it running in debug mode with sudo python manage.py runserver 192.168.1.17:8000

I can create new users, and the first user I created was ganted admin rights, which was expected. Once logged in, I could go to settings, etc...

My problem is that after I logout, I cannot login anymore. When I click on "Hi here, please sign in", I get a login page, and server says:

[11/Feb/2014 11:05:48] "POST /compte/connexion/ HTTP/1.1" 200 19517 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/style/style.css?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/bootstrap/css/bootstrap.css?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/jquery-openid/openid.css?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/modernizr.custom.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /jsi18n/ HTTP/1.1" 200 16984 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/jquery-1.7.2.min.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/bootstrap/js/bootstrap.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/jquery.history.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/utils.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/live_search.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/js/jquery.validate.min.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0 [11/Feb/2014 11:05:48] "GET /m/default/media/jquery-openid/jquery.openid.js?v=1 HTTP/1.1" 304 0

I type in my login and password, hit the login button, and... nothing happens. After a while, I get this on the server side:


Exception happened during processing of request from ('10.0.0.80', 60917) Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 582, in process_request_thread self.finish_request(request, client_address) File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 323, in finish_request self.RequestHandlerClass(request, client_address, self) File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/core/servers/basehttp.py", line 150, in __init__ super(WSGIRequestHandler, self).__init__(args, *kwargs) File "/usr/lib/python2.7/SocketServer.py", line 638, in __init__ self.handle() File "/usr/lib/python2.7/wsgiref/simple_server.py", line 116, in handle self.raw_requestline = self.rfile.readline() File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 447, in readline data = self._sock.recv(self._rbufsize)

timeout: timed out

Any idea of what is happening ?

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2014-02-21 04:27:53 -0600

alci gravatar image

I think I forgot to configure the BaseURL in settings to make it work. Or maybe, missed for migration on the db. Anyway I reinstalled and it now works. Clossing the question.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-02-11 11:08:42 -0600

Seen: 140 times

Last updated: Feb 21 '14