error while running install...apps not ready error

asked 2017-10-09 16:24:27 -0500

antimalwareprogram gravatar image

updated 2017-10-09 20:40:44 -0500

Here is the partial log I receive when installing!

File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/db/models/base.py", line 110, in __new__
    app_config = apps.get_containing_app_config(module)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/apps/registry.py", line 247, in get_containing_app_config
    self.check_apps_ready()
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/apps/registry.py", line 125, in check_apps_ready
    raise AppRegistryNotReady("Apps aren't loaded yet.")
django.core.exceptions.AppRegistryNotReady: Apps aren't loaded yet.
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# log/
bash: log/: Is a directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# /log/askbot/upfiles
bash: /log/askbot/upfiles: No such file or directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# Log/askbot/upfiles
bash: Log/askbot/upfiles: No such file or directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# og/askbot/upfiles
bash: og/askbot/upfiles: No such file or directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# log/askbot/upfiles
bash: log/askbot/upfiles: No such file or directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# log/
bash: log/: Is a directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# askbot/upfiles
bash: askbot/upfiles: Is a directory
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# proj_env python -m 'myproject.bin.myscript'
bash: proj_env: command not found
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# env python -m 'myproject.bin.myscript'
/usr/bin/python: No module named myproject.bin
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# python -m 'answer.bin.'/usr/bin/python: No module named answer.bin
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# python -m 'answer.bin.settings.py'
/usr/bin/python: No module named answer.bin.settings
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# python -m 'settings.py'
/usr/bin/python: No module named settings.py
root@raspberrypi:/home/pi/DjangoRun/answer# python manage.py syncdbTraceback (most recent call last):
  File "manage.py", line 10, in <module>
    execute_from_command_line(sys.argv)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/core/management/__init__.py", line 364, in execute_from_command_line
    utility.execute()
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/core/management/__init__.py", line 338, in execute
    django.setup()
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/__init__.py", line 27, in setup
    apps.populate(settings.INSTALLED_APPS)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/apps/registry.py", line 85, in populate
    app_config = AppConfig.create(entry)
  File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/django/apps/config.py", line 94, in create
    module = import_module(entry)
  File "/usr/lib/python2.7/importlib/__init__.py", line 37, in import_module
    __import__(name)
  File "/root/ask/askbot/deps/livesettings/__init__.py", line 14, in <module>
    from askbot.deps.livesettings.functions import *
  File "/root/ask/askbot/deps/livesettings/functions.py", line 2, in <module>
    from askbot.deps.livesettings import values
  File "/root/ask/askbot/deps/livesettings/values.py", line 20, in <module>
    from askbot.deps.livesettings.models import find_setting, LongSetting, Setting, SettingNotSet
  File "/root/ask/askbot/deps/livesettings/models.py", line 2, in <module>
    from askbot.deps.livesettings.overrides import get_overrides
  File "/root/ask/askbot/deps/livesettings/overrides.py", line 6, in <module>
    from ...
(more)
edit retag flag offensive close merge delete