Ask Your Question
0

Error Installing Askbot

asked 2012-03-18 01:03:00 -0500

Chetan Patil gravatar image

updated 2012-03-18 02:07:39 -0500

Hi,

I'm getting following error :


pip install askbot

Downloading/unpacking askbot

Cannot fetch index base URL http://pypi.python.org/simple/ Could not find any downloads that satisfy the requirement askbot

No distributions at all found for askbot Storing complete log in /home/chetanpatil/.pip/pip.log


Please let me know the issue. I'm on Fedora 15.

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-03-18 09:00:04 -0500

Evgeny gravatar image

Works for me, there must have been a network error, or pypi went down, which happens occasionally.

edit flag offensive delete link more

Comments

I moved to different network and executed "pip install askbot" and got same output as shown above. Whats the issue ?

Chetan Patil gravatar imageChetan Patil ( 2012-03-20 09:22:33 -0500 )edit
0

answered 2012-03-18 12:13:54 -0500

Chetan Patil gravatar image

updated 2012-03-18 12:15:54 -0500

Hi,

Same issue with Fedora 16 too.


pip install askbot

Requirement already satisfied (use --upgrade to upgrade): askbot in /usr/lib/python2.7/site-packages/askbot-0.7.29-py2.7.egg

Downloading/unpacking akismet (from askbot)

Cannot fetch index base URL http://pypi.python.org/simple/

Could not find any downloads that satisfy the requirement akismet (from askbot)

No distributions at all found for akismet (from askbot) Storing complete log in /home/chetanpatil/.pip/pip.log


edit flag offensive delete link more

Comments

This is pypi's networking issues just try again.

Fitoria gravatar imageFitoria ( 2012-03-20 09:47:46 -0500 )edit

Even on fourth day since I encountered the issue, same output. Not able to understand why its happening? May please tell if "pip install askbot" works for others ?

Chetan Patil gravatar imageChetan Patil ( 2012-03-21 02:56:10 -0500 )edit

yes, I tested from my laptop and failed the first time but then it worked, network issues with my crappy internet, I tried later with a dedicated server and worked just fine.

Fitoria gravatar imageFitoria ( 2012-03-21 17:37:20 -0500 )edit

I have tried same command on three different network, one with proxy and other two dedicated IP networks. Don't know whats the issue is. If more people are facing the same issue then documentation needs an update.

Chetan Patil gravatar imageChetan Patil ( 2012-03-22 02:21:35 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-03-18 01:03:00 -0500

Seen: 225 times

Last updated: Mar 18 '12