Ask Your Question
3

email for comments: link missing a href [fixed]

asked 2010-09-17 15:58:52 -0600

niles gravatar image

updated 2010-10-15 20:37:51 -0600

Evgeny gravatar image

I just received an email about the first comment posted to this question at ask sage:

Dear niles,

ccanonc left a new comment for question "Enumerate isomrphic subgraphs of graph vertex labeled"

...

The link to "new comment" is just as I've posted it: <a>new comment</a>, with no href. Looking back, all of the "new comment" email has this problem.

UPDATE: Here's the original html source of the email; it looks like there is some href, but my email reader (Gmail) doesn't know what to do with it.

Message-ID: <20100917202852.11142.10862@localhost>

 =


<p>Dear niles,</p>
    =


<p>ccanonc left a <a href=3D"%http://ask.sagemath.org/question/120/enumerat=
e-isomrphic-subgraphs-of-graph-vertex-labeled#comment-539">new comment</a>
for question "Enumerate isomrphic subgraphs of graph vertex labeled"</p>

    =

    =

    =

    =

EDIT 2: the <a> is still being interpreted by askbot, even inside <pre> </pre> . . . forwarding to Evgeny . . .

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Will take a look at that on the weekend, looks like something is not right with the encoding of the message.
Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2010-09-17 17:17:11 -0600 )edit
regarding the use of markdown - try using the "code" button instead tags. The button prefixes code lines with four spaces or backtics an inline snippet. I'll take a look at the markdown parser eventually - it's a separate library maintained by someone else. I'll do my best though.
Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2010-09-17 17:23:14 -0600 )edit
I've been putting off fixing the bugs reported last week and a half because I was working on a new login system, which I'll hopefully deploy today (running tests now).
Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2010-09-17 17:24:50 -0600 )edit
Indeed, highlighting the text and pressing the code button did work -- I simply assumed it was equivalent to `<pre>`, but apparently not.
niles gravatar imageniles ( 2010-09-17 19:49:19 -0600 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2010-09-17 16:52:29 -0600

Evgeny gravatar image
sounds bad enough. Is that the literal html from your email? Maybe you can forward me some of those emails at evgeny.fadeev@gmail.com?
edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2010-09-17 15:58:52 -0600

Seen: 407 times

Last updated: Oct 15 '10