Ask Your Question
0

Twitter authentication ends up on askbot.com site

asked 2011-12-15 08:33:28 -0500

Jacob Oscarson gravatar image

I'm trying to enable Twitter sign in but get a weird behaviour: after signing in to twitter I get bounced to an askbot.com page describing a in intenal server error. The page on askbot.com has an URL along the lines of this:

http://askbot.org/account/signin/complete-oauth/?oauth_token=XXXXXXX

And the screen says this:

image description

Any clues, bug? configuration issue?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Jacob - this is our internal deployment bug, we'll fix this soon.

Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2011-12-15 08:35:47 -0500 )edit

Could you try now, please? I've changed the redirect url from Twitter and I can log in now.

Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2011-12-15 08:39:47 -0500 )edit

I've tried it, the error is still there.

Jacob Oscarson gravatar imageJacob Oscarson ( 2011-12-15 09:37:54 -0500 )edit

Hmm, I've tried twice again - one time it failed and another succeeded. Most likely our deployment issue.

Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2011-12-15 11:16:12 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-03-10 12:44:46 -0500

Prafulla T gravatar image

Hi, I am getting same error. What settings did you change to fix this issue ?

edit flag offensive delete link more

Comments

We will get this fixed soon. For you the solution will be the same as described here http://askbot.org/en/question/6688/email-is-being-sent-from-askbotorg-domain?answer=6689#answer-container-6689 but we'll need to simplify the setup.

Evgeny gravatar imageEvgeny ( 2012-03-10 13:44:54 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2011-12-15 08:33:28 -0500

Seen: 397 times

Last updated: Mar 10 '12