Ask Your Question
1

Answer does not appear if the user does not exist

asked 2012-08-07 05:54:04 -0500

Toms's avatar

updated 2012-08-07 06:10:26 -0500

I see some strange behavior. When an user does not exist and he answers to some question, than he is forced to register. Thereafter we should see the answer, but I see only the a higher number of answers, not the answer itself.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Can you post a screenshot?

todofixthis's avatar todofixthis  ( 2012-08-07 19:33:59 -0500 )edit

@todofixthis just try it on your site with some new user. i've tested it here and on my site.this bug is on both sites.

Toms's avatar Toms  ( 2012-08-13 15:53:47 -0500 )edit

If you post a screenshot, it will benefit future visitors to this forum who might have the same issue.

todofixthis's avatar todofixthis  ( 2012-08-14 08:33:59 -0500 )edit

I have the same problem - I set up a 30-day trial for Askbot for my constraint programming class to use as a forum - teacher answered a question, then logged in - but the answer doesn't show. Even worse, the question has answers=1 and the teacher is no longer allowed to post his answer, as the system thinks he has already done so. However, there is definitely no answer showing! Any ideas?

Alex F's avatar Alex F  ( 2012-08-16 01:58:12 -0500 )edit

Alex, I will look at this by Saturday, thanks for reporting the issue.

Evgeny's avatar Evgeny  ( 2012-08-16 02:04:45 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-08-23 22:24:16 -0500

Alex F's avatar

updated 2012-08-24 00:55:02 -0500

todofixthis's avatar

Ok, well I don't know what causes the bug itself but I found a solution that worked for me.

Get to the regular Django admin page for your forum (not the special adminstrator page) by typing its url then /admin/. Then click on 'Posts', and find the missing posts. From there, you can manually assign a parent post (it seems to be missing), or just copy and paste the text into a 'new' answer.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks Alex F, but this solution works only for small sites. It is a bug and should be corrected.

Toms's avatar Toms  ( 2012-08-24 05:20:45 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-08-07 05:54:04 -0500

Seen: 349 times

Last updated: Aug 24 '12