Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

New problem with MathJax via CDN?

I set up an AskBot site to run discussion groups for my math classes this past academic semester: mcmcclur.askbot.com/

I had no problem using MathJax with the site all semester long but it seems to have suddenly stopped working and I have no clue why. On the /settings/MARKUP page, I've checked the "Mathjax support" box and pointed to the MathJax CDN repository here: cdn.mathjax.org/mathjax/latest/

Again, this is the exact setup that worked for me for months and, as far as I can tell, there's been no change on the MathJax side. I also tried pointing to an earlier version of MathJax like so: cdn.mathjax.org/mathjax/2.3-latest/

Is there anything that changed on the AskBot side that might have caused this problem?

New problem with MathJax via CDN?

Note: The links should be prepended with "http://". Evidently, I have insufficient Karma to publish links.

I set up an AskBot site to run discussion groups for my math classes this past academic semester: mcmcclur.askbot.com/

I had no problem using MathJax with the site all semester long but it seems to have suddenly stopped working and I have no clue why. On the /settings/MARKUP page, I've checked the "Mathjax support" box and pointed to the MathJax CDN repository here: cdn.mathjax.org/mathjax/latest/

Again, this is the exact setup that worked for me for months and, as far as I can tell, there's been no change on the MathJax side. I also tried pointing to an earlier version of MathJax like so: cdn.mathjax.org/mathjax/2.3-latest/

Is there anything that changed on the AskBot side that might have caused this problem?

New problem with MathJax via CDN?

Note: The links should be prepended with "http://". Evidently, I have insufficient Karma to publish links.

I set up an AskBot site to run discussion groups for my math classes this past academic semester: mcmcclur.askbot.com/http://mcmcclur.askbot.com/

I had no problem using MathJax with the site all semester long but it seems to have suddenly stopped working and I have no clue why. On the /settings/MARKUP page, I've checked the "Mathjax support" box and pointed to the MathJax CDN repository here: cdn.mathjax.org/mathjax/latest/http://cdn.mathjax.org/mathjax/latest/

Again, this is the exact setup that worked for me for months and, as far as I can tell, there's been no change on the MathJax side. I also tried pointing to an earlier version of MathJax like so: cdn.mathjax.org/mathjax/2.3-latest/http://cdn.mathjax.org/mathjax/2.3-latest/

Is there anything that changed on the AskBot side that might have caused this problem?