Ask Your Question

Carlos J. Gil Bellosta's profile - activity

2016-11-09 04:23:04 -0600 received badge  Famous Question (source)
2016-09-29 06:05:58 -0600 asked a question column askbot_thread.title_search_vector does not exist?

I am running a couple small Askbot sites. I installed version 0.10.0 and I keep receiving errors such as

Internal Server Error: /api/get_questions/ Traceback (most recent call last): File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/core/handlers/base.py", line 132, in get_response response = wrapped_callback(request, *callback_args, **callback_kwargs) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/askbot/utils/decorators.py", line 67, in wrapper return view_func(request, *args, **kwargs) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/askbot/views/commands.py", line 649, in api_get_questions for thread in threads:#todo: this is a temp hack until thread model is fixed File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/models/query.py", line 162, in __iter__ self._fetch_all() File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/models/query.py", line 965, in _fetch_all self._result_cache = list(self.iterator()) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/models/query.py", line 238, in iterator results = compiler.execute_sql() File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/models/sql/compiler.py", line 840, in execute_sql cursor.execute(sql, params) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/backends/utils.py", line 64, in execute return self.cursor.execute(sql, params) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/utils.py", line 98, in __exit__ six.reraise(dj_exc_type, dj_exc_value, traceback) File "/opt/askbot_virtualenv/local/lib/python2.7/site-packages/django/db/backends/utils.py", line 64, in execute return self.cursor.execute(sql, params) ProgrammingError: column askbot_thread.title_search_vector does not exist LINE 1: SELECT DISTINCT (ts_rank(askbot_thread.title_search_vector, ...

when users interact with the platform. Looking for this errors, I found a discussion where the problem was reported for a previous version and a patch was promised.

Am I doing anything wrong?